Communicatiespecialist

Plaats: Drachten

Communicatiespecialist

2800-4000 EUR

Personeelsbeloningen

 • Een centrale en belangrijke rol in ons bedrijf
 • Gericht op een vaste baan
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • De mogelijkheid om hybride te werken
Functieomschrijving:
Jij bent dé communicatie specialist binnen onze fabriek van 300 medewerkers. Als onderdeel van ons HR-team van 3,5 FTE werk jij enthousiast en met creativiteit aan alles wat met de communicatie te maken heeft. Je richt je op de arbeidsmarkt door samen met ons ingeschakelde online marketingbureau de employer branding te verbeteren en de marketing van vacatures te optimaliseren. Jij bent van begin tot eind verantwoordelijk voor je aandachtsgebied. Van het organiseren en begeleiden van social events zoals bijvoorbeeld vieringen & bijeenkomsten, maar ook ons jaarlijkse MTO, tot het ontwikkelen van communicatiekanalen en adviseren van het management.  Je ondersteunt in het maken van opleidingsmateriaal door het schrijven van scripts het (laten) maken van foto en film, inclusief het bewerken hiervan. Een super leuke en afwisselende functie met zowel
operationele als strategische taken. Eigenlijk zoals we de dingen hier vaak doen…..binnen je vakgebied ben je een manusje van alles.
Dit is waar we naar gaan kijken
 • Een (bijna afgeronde) HBO-opleiding op het gebied van communicatie of marketingcommunicatie is belangrijk
 • Net als een uitstekende all-round beheersing van het Nederlands én Engels
 • Bekend met designtools zoals Adobe InDesign, Illustrator en Premiére pro óf geiinteresseerd in het ontwikkelen van deze vaardigheden
 • Plezier in het contact met mensen voor social events, regelmatig als gastheer/-vrouw
 • Bij voorkeur woon je niet verder dan ongeveer 30 km vanaf Drachten.
Is dit jouw baan, mail je motivatie en CV dan naar jobs.drachten@dunlopcb.com. Of kijk op kombijdunlop.nl Wil je eerst meer weten, bel dan met Eelco de Wal, HR manager, via het telefoonnummer 0512-585555/06-51709453.

Download PDF

Solliciteer nu voor je baan bij Dunlop in Drachten

  Zet bij ons de volgende stap in je carriére
  International offers in English available on Dunlop Conveyor Belting Website.


  Toegevoegd op 2 mei 2022

  Lees de verhalen van onze medewerkers

  Bij Dunlop Conveyor Belting geloven we dat om de beste te zijn, we de beste mensen nodig hebben, omdat mensen het verschil maken! Dankzij onze expertise, ervaring en vakmanschap zijn wij al jaren aantoongevend in wat we doen.

  Lees verder