Service monteur (in opleiding)

Plaats: Klazienaveen

Service monteur (in opleiding)

2100 - 2500 EUR

Personeelsbeloningen

 • Meteen een jaarcontract met als doel een vaste aanstelling
 • Een weekendtoeslag (voor overwerk) van 100%
 • Een diversiteit aan werkzaamheden waarbij geen dag gelijk is
 • Een werkplek bij een dynamisch bedrijf met inspirerende collega's
 • Elke maandag vers fruit!
Over de vacature:
Op de locatie van Dunlop Service in Klazienaveen wordt er gezocht naar de uitbreiding van het team van servicemonteurs. De transportbanden van Dunlop garanderen een superieure kwaliteit en gaan langer mee dan die van concurrenten.  Toch kan het gebeuren dat er een band reparatie nodig heeft.
Om de klant (op locatie) te helpen is er een team van servicemonteurs beschikbaar, die vanuit de standplaats Klazienaveen door het hele land trekken.  Dit betekent dat geen dag hetzelfde is! Werkzaamheden bestaan onder andere uit: het installeren van transportbanden op de installaties en werkzaamheden aan band en/of transportinstallatie zowel in onze werkplaats als op locatie bij de klant. Om deze functie te kunnen vervullen rekenen we op je flexibiliteit, veelzijdigheid en langdurige inzet!

Functie eisen:

 • Werkervaring in de sector niet vereist, wel vragen we werk/denkniveau MBO 3.
 • Flexibiliteit! Geen dag is hetzelfde, we zijn vooral op zoek naar monteurs die het fijn vinden om de diversiteit van het werk op te zoeken.
 • Technisch inzicht/interesse, waarbij een achtergrond in de techniek een pré is, geen must.
Als servicemonteur ben je ons visitekaartje! Je maakt deel uit van een groeiende internationale organisatie, met vestigingen over de hele wereld. Dat betekent voor jou veel kansen voor bijvoorbeeld een vast contract maar ook doorgroeimogelijkheden. Voor alles geldt: als jij je inzet, word je inzet door ons beloond.
Dunlop Service staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. De samenwerking met directe collega’s en de rest van het bedrijf gebeurt in goede sfeer en is naast het informele contact en de veelzijdigheid van het werk één van de redenen dat onze monteurs al jaren bij ons bedrijf werken!
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dunlop Service Klazienaveen en vragen naar Evelyn via 0591 – 314 171

Download PDF

Solliciteer nu voor je baan bij Dunlop in Drachten

  Zet bij ons de volgende stap in je carriére
  International offers in English available on Dunlop Conveyor Belting Website.


  Toegevoegd op 26 oktober 2021

  Lees de verhalen van onze medewerkers

  Bij Dunlop Conveyor Belting geloven we dat om de beste te zijn, we de beste mensen nodig hebben, omdat mensen het verschil maken! Dankzij onze expertise, ervaring en vakmanschap zijn wij al jaren aantoongevend in wat we doen.

  Lees verder