Shiftleader

Plaats: Drachten

Shiftleader

2700-4100 EUR

Personeelsbeloningen

 • Je bent belangrijk voor ons succes!
 • Wij gaan voor vaste banen, dus meer zekerheid voor jou
 • Een goed salaris volgens CAO Rubber & Kunststof
 • Afwisselend en uitdagend werk
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Functieomschrijving:
Iedere dag is anders in onze wereld van de beste transportbanden. De overdracht van de vorige ploeg naar die van jou is belangrijk. Je komt als shiftmanager daarom altijd even iets eerder naar het werk. Het realiseren van de planning met jouw team van operators geeft je energie. Soms moet je natuurlijk even de grenzen aangeven, maar je bent toch vooral bezig met het soepel laten draaien van de fabriek en de ontwikkeling van de mensen. De groep waaraan je leiding geeft bestaat uit meerdere kleine teams van 2 tot 6 mensen die met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid het werk aan de machines doen. Beslist geen lopende band werk.
Uitdagingen genoeg. Je bent met regelmaat eindverantwoordelijk voor de hele fabriek, alhoewel je natuurlijk altijd hulptroepen kunt bellen. Daarom werk je graag met mensen en weet het beste uit hen naar boven te halen. Je hebt geleerd dat het succes van een fabriek als de onze dan bijna als vanzelf komt. Aan het einde van de dienst weer de overdracht naar de volgende ploeg. Dit gaat soepel omdat je al rekening gehouden hebt met wat de volgende ploeg nodig heeft. Dat voelt goed, want je bent een teamspeler pur sang.
Dit is waar wij naar kijken:
 • Je hebt minimaal een opleiding op niveau 4;
 • Je hebt VCA-Vol of de bereidheid deze te halen;
 • Ook sta je open om over je eigen ontwikkeling na te denken;
 • Je bent sociaal, positief, resultaatgericht en kent de kracht van teamwork;
 • Bij voorkeur woon je niet verder dan ongeveer 30 km vanaf Drachten.
Is dit jouw baan? Mail je CV dan naar Eelco de Wal (HR-manager) via jobs.drachten@dunlopcb.com. Of kijk op kombijdunlop.nl Wil je eerst meer weten, bel dan even met Luitzen de Vries, manufacturing director, via het telefoonnummer 0512-585555.

Download PDF

Solliciteer nu voor je baan bij Dunlop in Drachten

  Zet bij ons de volgende stap in je carriére
  International offers in English available on Dunlop Conveyor Belting Website.


  Toegevoegd op 3 maart 2022
  Vernieuwd 9 mei 2022 @11:46 am

  Lees de verhalen van onze medewerkers

  Bij Dunlop Conveyor Belting geloven we dat om de beste te zijn, we de beste mensen nodig hebben, omdat mensen het verschil maken! Dankzij onze expertise, ervaring en vakmanschap zijn wij al jaren aantoongevend in wat we doen.

  Lees verder