Stage Interne Communicatie

Plaats: Drachten

Stage Interne Communicatie

Personeelsbeloningen

 • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand
 • Een afwisselende stageplaats waar je aan je eigen doelen kunt werken.
 • Ervaring opdoen bij een internationale organisatie.
 • Helpen bij het organiseren van evenementen (feestje!).

Over de stage:

Ben jij een doener met oog voor vormgeving en is schrijven jouw passie? Houd je van organiseren en het zelfstandig draaien van een project? Of zou je je liever ontwikkelen in het maken en bewerken van (educatieve) video’s? Heb je affiniteit met techniek en zie jij in een industriële omgeving schoonheid? Misschien is dit dan een leuke stage voor jou. Bij Dunlop in het team HR en Communicatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e). We hebben het liefst een doorpakker, die weet wat hij/zij wil. Daarentegen bieden wij veel vrijheid om je te ontwikkelen op vlakken waar jouw interesse ligt. Interessant?

 

We willen graag dat jij

 • Ervaring hebt met het Adobe pakket(Illustrator, Indesign, Photoshop, Lightroom & Premiere Pro).
 • Goed kunt werken met PowerPoint, je zult namelijk verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen van onze narrowcasting(we werken ook met de online tool Canva).
 • Affiniteit hebt met video en fotografie, of een wens hebt om je hier verder in te ontwikkelen.
 • Proactief bent en opzoek gaat naar leuke content voor onze wekelijkse Facebook post.
 • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, maar je je ook prima in het Engels kunt redden.
 • Minimaal 18 jaar oud bent en in de buurt van Drachten woont.
Dit jaar bestaat Dunlop 100 jaar! Dit betekent niet alleen maar feest, ook mega veel organisatie. Ter ondersteuning van de afdeling HR & Communicatie, waar ook opleidingen onder valt, zul jij zelfstandig aan je eigen opdrachten werken.
Als het je leuk lijkt om bij ons te komen stagelopen ontvangen we graag jouw CV met een begeleidende brief/e-mail waarom het jou leuk lijkt om te komen meelopen bij ons. In de brief lezen we graag wat je wensen zijn tijdens je stageperiode, dan hebben we iets om over te praten tijdens het sollicitatiegesprek!

 

Download PDF

Solliciteer nu voor je baan bij Dunlop in Drachten

  Zet bij ons de volgende stap in je carriére
  International offers in English available on Dunlop Conveyor Belting Website.


  Toegevoegd op 17 augustus 2020
  Vernieuwd 8 oktober 2021 @1:28 pm

  Lees de verhalen van onze medewerkers

  Bij Dunlop Conveyor Belting geloven we dat om de beste te zijn, we de beste mensen nodig hebben, omdat mensen het verschil maken! Dankzij onze expertise, ervaring en vakmanschap zijn wij al jaren aantoongevend in wat we doen.

  Lees verder