Succesverhalen

Succesverhalen van onze medewerkers

Sido, sterlaborant

Sido Wagenaar begon met werken bij Dunlop in Drachten in 1994. Hij is begonnen op Research & Development in het laboratorium. Na een aantal jaren startte hij op de productontwikkelingsafdeling, tegenwoordig is hij coördinator! Sido houdt van de diversiteit van zijn werk, evenals het contact met de verschillende takken van Dunlop.

Ik hou van de diversiteit die mijn werk biedt.

Sido Wagenaar

Op zoek naar werk wat geen dag hetzelfde is?

Arend, praktijkopleider

Arend Donker is werkzaam bij Dunlop sinds 1985. Hij startte als operator en had toen nog geen ervaring in de productie. “Ik begon ooit met de gedachte: ik zie wel of dit werk bij me past. Nu, ruim 38 jaar later, werk ik hier nog steeds elke dag met veel plezier.” Sinds april 2022 is Arend werkzaam als praktijkopleider. Met veel passie leert hij nieuwe medewerkers hoe onze producten worden gemaakt.

We maken hier een uniek en belangrijk product. De wijze waarop wij onze banden produceren, dat vind je nergens anders. En dat vind ik prachtig!

Arend Donker

Voeg je ook bij ons team!

Reinout, hoofd operator

De legendarische – Reinout Blume, werkt als hoofd operator in Drachten. Hier ontvangt hij dagelijks alle goederen. Reinout heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Indrukkwekkend he? Reinout is niet alleen een geweldige operator, maar ook groot fan van jazz muziek en concerten.

Lid zijn van een team betekent respect hebben voor elkaar en elkaars werk.

Reinout Blume

Solliciteer als machine operator in Drachten

Patrick, storingsmonteur

Patrick is altijd positief ingesteld en ziet elke storing als een uitdaging. "Het is kicken als er ergens een probleem is, en we dit met elkaar kunnen oplossen". Patrick is in 2020 begonnen als operator op de mengafdeling. Binnen een jaar had hij een vast contract en al snel daarna groeide hij door naar lead operator. Sinds juli 2023 werkt hij als storingsmonteur binnen de technische dienst.

Als er ergens een storing is, dan zorgen we ervoor dat we het oplossen en dat alle machines weer kunnen draaien. Dat is gewoon kicken!

Patrick Reker

Jezelf verder ontwikkelen bij Dunlop?