Vacatures Drachten

Op zoek naar vacatures in Drachten? Bij Dunlop hebben wij meerdere functies openstaan. Wij geloven dat we de beste mensen nodig hebben om de beste te zijn. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen wanneer je bij ons komt werken.

Wil jij graag werken voor een multinational die producten levert over de hele wereld? Dan zit je bij Dunlop Drachten goed! Solliciteer eenvoudig op een vacature in Drachten en wie weet word jij onze toekomstige collega.

€2.700 - €4.100 excl. ploegentoeslag

|

MBO 4 / HBO technische opleiding

Dunlop: meerdere openstaande vacatures in Drachten

Wanneer je bij Dunlop solliciteert op een vacature in Drachten, solliciteer je op een baan bij een bedrijf dat continu streeft naar innovatie op het gebied van rubberen transportbanden.

Wij produceren vooral rubberen transportbanden voor industriële processen, zoals het aanleggen van wegen, verstevigen van dijken en tijdens het bouwen van huizen. Van de mijnbouw tot recycling en staalindustrie. Binnen al deze sectoren worden cruciale processen mede mogelijk gemaakt door Dunlop.

Samen met ons team van inmiddels meer dan 300 Dunloppers, werken we elke dag aan de productie van de hoogste kwaliteit transportbanden, die gemaakt worden in onze fabriek in Drachten. Wil jij werken bij een bedrijf dat een wereldmarktleider positie heeft als het gaat om innoveren, verfijnen en produceren van rubberen transportbanden? Kom dan werken in Drachten en versterk het Dunlop team!

Solliciteer direct

Werk bij Dunlop in Drachten

Wanneer je in Drachten werk zoekt, ben je welkom bij ons. Wij hebben meerdere vacatures open staan. Ongeacht de functie waarop je solliciteert, bieden wij jou:

  • Een bruto maandsalaris conform CAO rubber en kunststof
  • Voldoende vrije dagen om minimaal 7 weken per jaar op vakantie te gaan
  • Dertiende maand of eindejaarsuitkering
  • 8% vakantietoeslag
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Jij helpt direct mee aan ons succes

Benieuwd wat elke functie precies inhoudt? Kijk dan naar al onze vacatures. Hier vind je wat wij jou precies bieden, het salaris dat je kan verwachten en welke vaardigheden en ervaringen wij van jou verwachten. Kortom, werken in Drachten doe je bij Dunlop!

Ontdek alle vacatures

“Het is een prachtig proces en een mooi product dat we iedere dag weer maken”

“Het mooiste vind ik om mensen uit mijn ploeg te helpen het beste uit zichzelf te halen”

“Het leukste aan het werk vind ik de mensen, er is een goede werksfeer en je werkt binnen een hecht team”

Waarom werken in Drachten?

Werk zoeken in Drachten en werken bij Dunlop wordt steeds populairder. Wanneer je bij ons komt te werken, zorgen wij ervoor dat je wilt blijven.We zijn altijd op zoek naar collega’s voor de lange termijn, daarom investeren we in jouw ontwikkeling! Zo krijg je de mogelijkheid om verschillende trainingen en scholingen te volgen om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de technische sector. Door deze aanpak hebben wij ervoor gezorgd dat er bij Dunlop veel doorgroeimogelijkheden zijn op korte termijn.

Wil jij werken in een hecht team met veel collegialiteit? Solliciteer dan op onze openstaande vacatures in Drachten en kom werken bij Dunlop.

Solliciteer hier!

Solliciteer eenvoudig op een vacature in Drachten

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden bij Dunlop? Solliciteer dan direct op een vacature in Drachten! Veel van onze collega’s zijn je al voor geweest en hebben hun succesverhalen met ons gedeeld. Hier lees je hoe het is om te werken bij Dunlop vanuit het perspectief van hen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via jobs.drachten@dunlopcb.com of bel gerust naar 0512-585555 over de openstaande vacatures in Drachten. Het sollicitatieproces doen wij in in slechts 3 stappen:

Solliciteer

Solliciteer op een openstaande vacature.

Kom langs

Kom op gesprek om te kijken of wij een match zijn.

Contract

Passen wij bij elkaar? Teken dan snel je contract!

Word jij onze nieuwe collega?